Campus 25 Centro de formacion de adultos

Campus 25 Centro de formacion de adultos

diumenge, 9 de març de 2014

Benvolgut alumnat del curs d'accés als Cicles formatius de grau superior.

Us recordo que el dilluns 10 de març s'inicia el període d'inscripció a les proves d'accés. Teniu temps fins el dia 19 i no oblideu realitzar el pagament de les taxes d'examens durant aquest dies.

  • Inscripció: del 10 al 19 de març de 2014
  • Últim dia de pagament de la taxa: 20 de març de 2014 (abans de les 20 h.) 
La inscripció a les proves d’accés a grau superior és des del 10 fins el 19 de març de 2014. La sol·licitud es presentarà en el registre telemàtic a través de la pàgina web del Departament d’Ensenyament: Podreu tramitar la inscripció a les secretaries del centre de 9,30 a 13 i de 17,30 a 21 hores. La inscripció es farà per internet i se us lliurarà un resguard d'inscripció i un document de pagament. El procés d'inscripció té un cost d'un euro.
La taxa es pot pagar: mitjançant pagament telemàtic amb targeta bancària des de la pàgina web des d’on es fa la inscripció i s’accedeix al portal de pagament de la Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona, la Caixa, o bé mitjançant la impressió de la carta de pagament que s’obté en el moment de fer la inscripció i el pagament presencial a les oficines de la Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona, la Caixa, o bé mitjançant el ServiCaixa.
L’últim dia de pagament és el 20 de març de 2014.
Les persones aspirants han de comprovar l’estat de la seva inscripció, la correcció de les seves dades i l’estat del pagament de les taxes a les llistes provisional i definitiva de persones inscrites.

Si teniu cap dubte, feu-m'ho saber.
Salutacions
Josep
Campus25